Over Ajna

Over Anja

Mijn naam is Ajna Vermei (1963) en in 2013 ben ik officieel gestart met het vorm geven van Centrum voor Ziel en Zakelijkheid. Sindsdien heb ik twee andere ondernemingen, Bewust Geraakt en High5Events, tot het leven geroepen. In deze relatief korte periode hebben mijn werkzaamheden en ik een bloei doorgemaakt waarop ik van te voren niet op had durven hopen.

Mijn achtergrond

Als dochter van twee ondernemers is dienstverlening mij met de paplepel ingegoten. Na mijn middelbare school tijd ben ik doorgegroeid in de financiële zakenwereld waar ik als beursanalist/beurshandelaar een aantal jaren actief ben geweest. Ik verlangde naar meer verbinding, meer waarachtigheid. Hierdoor ben ik overgestapt naar het uitzendwezen en heb ik mijn hart verloren aan het bruggen bouwen tussen mens en bedrijf. Het gekregen moederschap betekende voor mij een grote ommekeer. Meer aandacht voor wie ik werkelijk ben in plaats van het zoeken naar de persoon die ik zou moeten zijn. De afgelopen 20 jaar ben ik me voornamelijk verder gaan ontwikkelen op persoonlijk gebied. En dat tot op de dag van vandaag. Door het breken van vaste patronen en overtuigingen in mezelf heb ik gezien dat wij allemaal beschikken over ongekende kwaliteiten en een grote natuurlijke intelligentie. De opleidingen die mij hebben geïnspireerd en verder vorming hebben gegeven zijn: de opleiding tot Shiatsu Therapeut, Healing & Reading opleiding en Tantra opleidingen tot Lichaamsgericht Coach. En … met name mijn student zijn aan de Ridhwan school van A. H. Almaas van 2001-heden is een blijvende bron van blijdschap en inspiratie.

Mijn vakgebied

Ik ben 5 elementen Shiatsu docent en een gepassioneerd mindfulness ambassadeur. Ik geloof dat aandacht de ware kracht in zich heeft om de wereld te veranderen. Stap voor stap, mens voor mens. Bewustwording en aanraking hebben mijn wereld enorm verandert. Mijn grote wens is om via Centrum voor Ziel en Zakelijkheid de brug te vormen tussen de financiële en de spirituele wereld en deze twee grootheden zo complementaire mogelijk te verbinden met elkaar. Ik zou graag de lessen, kennis en de vele praktische oefeningen delen die mijn leven zoveel rijker hebben gemaakt. Hierbij nodig ik je uit om te onderzoeken waar jouw kracht, ruimte en passie ligt en dit te vertalen naar de ondernemer die jij verlangt te zijn.