Workshops

shutterstock_303646

Centrum voor Ziel en Zakelijkheid is de initiator geweest in het ontwikkelen van verschillende High5Event workshops. Gebaseerd op de 5 elementen leer van de Traditionele Chinese Geneeswijze worden er in iedere workshop verschillende thema’s naar voren gehaald.

 WORKSHOP: ‘Persoonlijk succes in ondernemen’

Blokkeer je om van je wens een realiteit te maken? Vermijd je de juiste acties om klanten te werven? Overwin je twijfels, angsten en weerstand. Maak ruimte om dat te doen wat je het liefste doet. De workshop ‘Persoonlijk succes in ondernemen’ is een trainingsdag waarin je gaat werken aan je eigen belemmerende overtuigingen rondom ondernemerschap of rondom je eigen toekomstplannen.

Voor wie?

 Iedereen die durft te kijken naar wat hem of haar blokkeert of angstig maakt in relatie tot zichzelf en de zakenwereld. Voor mensen die hun vervelende overtuigen willen gaan herkennen en wellicht erkennen zodat er een transformatie kan plaats vinden die tot een werkelijke verandering lijdt.

Deze masterclass is voor iedereen die voor zijn gevoel niet vooruit komt, maar niet snapt wat de oorzaak is. Voor wie zijn of haar onbewuste gedragspatronen wil leren herkennen.

Wat leer je?

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een frisse, verrijkende nieuwe ervaring. Daarnaast geven wij je praktische oefeningen waarmee je iedere dag verder kunt werken aan een succesvoller ondernemers bestaan.

Aanmelden

Er zijn beperkte plaatsen, dus wacht niet lang met het aanmelden!

WORKSHOP: ‘Beweeg professioneel van Passie naar Prijs’

Verlang je naar een goed lopende praktijk met een omzet die klopt met dat wat je doet?  De workshop ‘Beweeg professioneel van Passie naar Prijs’ is een trainingsdag over de samenhang tussen Bewustzijn & Geld voor mensen met een eigen praktijk.

Voor wie? 

Ben je van plan om een eigen praktijk te starten of heb je al een praktijk gestart, maar vind je het moeilijk om de zakelijke kant goed te realiseren? Vind je het moeilijk om een balans te vinden tussen je wens om mensen te helpen, je passie te volgen en je bedrijf zakelijk op orde te hebben?  Vind je het moeilijk om een prijs te bepalen? Ben je bang dat mensen niet komen als je vraagt wat je eigenlijk zou willen of moeten vragen? Ben je geneigd om jezelf kleiner (of misschien wel groter) te maken dan je bent? Dan is deze leerzame trainingsdag voor jou!

Wat leer je? 

 Uiteindelijk ga je naar huis met een zeer concreet en praktisch vijf stappenplan naar financiële volwassenheid.

Aanmelden

Er zijn beperkte plaatsen, dus wacht niet lang met het aanmelden!