Aanbod

shutterstock_3502398

 Centrum voor Ziel en Zakelijkheid geeft meerdere ingangen naar een betere verbinding met jezelf en daarmee jouw onderneming. Mijn wens is bij te dragen in het creëren van een gezonde brug tussen jouw persoonlijke welzijn & jouw financieel wenselijke positie.

Connectie Coaching

Door middel van een simpele, maar zo bijzondere, gesprekstechniek onderzoeken we waar jouw werkelijke verlangens liggen en wat de huidige situatie daadwerkelijk is. Aan de hand van een praktisch 5 stappenplan kan je direct aan de slag met een op maat gesneden plan van aanpak. Je maakt kennis met zowel mentale als fysieke steunpilaren die je kunnen doen bewegen in het proces naar een degelijk fundament in jezelf en daardoor in je bedrijf.

Na een gratis focus sessie van ongeveer 20 minuten kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Uit de praktijk blijkt dat het aangaan van drie sessies al veel dynamiek geeft naar succes zonder stress.

Massage – Shiatsu

In deze vorm van Japanse drukpunt massage werk ik vanuit de verbinding tussen intuïtie & kennis. Ik nodig je uit in een ervaring die ontspannend, voedend en openend is. Mijn specialiteit binnen de Shiatsu is het werken volgens de 5 elementenleer. Tijdens een behandeling is de staat van jouw emotionele proces het startpunt. De behandeling zal zich ontvouwen vanuit mijn benadering die zich kenmerkt in het samenspel tussen hart, hoofd en buik.

Workshops

Voor de ondernemer, de onderzoekende 40-plusser of gerespecteerde coach die een extra duwtje in de rug kan gebruiken organiseren Joost van Meurs en ik 1-daagse workshops. Deze workshops zijn bedoeld voor iedereen die verlangt naar een betere relatie tussen welzijn & werk. Zo zullen wij je verfrissende technieken leren om zelf onderzoek te starten en je gaat naar huis met praktische stappenplannen.